Maling udendørs

Hos Colorama Svendborg er vi specialister i træbeskyttelse og facademaling. Og med udendørsprodukterne fra Beckers kan du være sikker på et perfekt og holdbart resultat.

Guide til haveglæde …

Haven gør mig for det meste i godt humør (når den altså ikke skal luges). Solskin og farverige blomster er livsbekræftende og får humøret til at stige flere grader. Jeg er dog ikke det store havemenneske – Jeg er god til at sidde og nyde haven, men det der med at holde bede og gå og nusse om blomsterne siger mig ikke rigtig noget, og det ærgrer mig. Jeg kan godt blive grøn af misundelse på dem med smukke bede, hvor den ene blomst afløser den anden i en lang cyklus, og alle de smukke farver lyser haven og haverne omkrig op. Jeg vil også have farver i min have, og jeg tænker, at det kan man da nok få på så mange måder – man kan jo f.eks. male sine havemøbler i skønne farver ikk?
Du kan let ændre udtryk med farver og interiør. Vi har stylet samme terrasse på 3 forskellige måder for at vise dig, hvordan du hurtigt kan bringe din egen stil frem på terrassen. Samtidig appellerer vi til, at du rykker udendørs i sommermånederne, altså helt udendørs! Ryk inde-rummene ud og brug gerne møbler og interiør indefra så ude føles lige som comfy som inde. Brug tæpper, planter og vaser for at opnå en stemning, der giver dig lyst til at bruge dine dage og aftener på terrasen.