Hvem er vi

Svendborg – Farver og Gardiner

Colorama Svendborg er en moderne farve og gardinforretning som har eksisteret siden 1956, dog med lidt skiftende sortimenter.

I dag er forretningen ejet af Henning Hansen, som sammen med Thomas S. Thomsen, sørger for at kunderne får en faglig og kompetent betjening.

Hos Colorama Svendborg er kvalitet og service et nøgleord. Vi bestræber os på at være på forkant med de nye trends, og vi hjælper dig gerne igennem alle processer for at dit resultat skal blive helt perfekt og unikt.

Vi forhandler blandt andet kvalitetsmærker som Jotun(pr. 20.06.2024), Owatrol og Epifanes skibsmalinger og lakker, samt tapeter fra  leverandører, som TapetCompagniet og Juvita.

I Colorama Svendborgs Gardin-afdeling forhandler vi Gardiner og Solafskærmning fra leverandører som: Luxaflex, Pagunette, Gartex, Andreas Hansen, samt mange flere.

Vi laver alt i færdige gardinløsninger, vi tager mål, vi syr og vi monterer.

I vores Kunstnerafdeling finder du stort set alt indenfor acryl- og oliemaling, akvarelfarver, blyant- og kultegning, softpastel og meget mere, fra producenter som f.eks. Talens/Amsterdam, Maimeri, Golden, Daler Rowney/System3 og Cretacolor.

I 2018 åbnede vi vores webshop, som vi løbende udbygger. I webshoppen finder du et bredt udvalg af moderne tapet, fototapet, etc.

                                                                                

                                                                                     Hennning                            Thomas