Maling indendørs

Hos Colorama Svendborg er vi gearet til alle opgaver og spørgsmål omkring indendørs maleropgaver. Vi har stor erfaring og ekspertise i alle typer opgaver. Og med Becker´s kvalitetsmalinger er du sikret 100% profesionelle slutresultater.

Kig blot forbi, vi er klar med vejledning og kreative løsningsforslag.

Mood

Eksklusiv Malingserie fra Beckers

Mood er en helt ny produktserie fra Beckers, der er udviklet til det moderne hjem. Et selvfølgeligt valg til dig, der ikke vil gå på kompromis med hverken egenskaber, finish eller design for at få et resultat med netop den stemning, du vil opnå.

Moodserien består af:

Mood Velvet Color, ultramat vægmaling, der har rigtig god farvegengivelse og derfor giver en smuk dybde til mørke eller farvemættede nuancer.

Mood Lasting Finish, mat vægmaling, er kombineret grunder og færdigmaling, og kræver
derfor kun to påføringer uden grunder, for et godt resultat. Mood Lasting Finish giver en vaskbar og meget slidstærk mat overflade, og egner sig til de fleste rum indendøre.

Mood Perfect Ceiling, refleksfri loftmaling af højeste kvalitet. Malingen har en rigtig god dækkeevne og giver et fyldigt, jævnt og smukt slutresultat. Giver ingen lysreflekser i rum med stort lysindfald og mange reflekser.

Mood Professional Finish, er en halvblank træ & metal maling til træværk og metaloverflader indendøre.
Den har rigtig gode flydeegenskaber og giver et meget jævnt og slidstærkt resultat.